Jdi na obsah Jdi na menu
 


akce - voříškiáda Štětí 28.5. 2011

28.5. 2011 jsme se vydali do Štětí na voříškiádu, z azylových pejsků jel jen Pepík, protože Sárinka byla čerstvě po kastraci a štěňátka ještě moc maličká na tak dlouhou cestu. Pepík zvládl cestu autem báječně, jen hned na začátku akce si musel udělat samostatně malé kolečko po ploše - asi omrknout konkurenci .

Chvíli po odlapení už přišla jeho chvíle a šel na plac - v kruhu ho předváděl David. Pepík se choval vzrorně, krásně ťapal kolečka na vodítku, nechal si prohlédnout zuby a držel i při posuzování. Nakonec byl mezi vybranými třemi umístěnými a jaké bylo naše překvapení a dojetí když jeho jméno zaznělo jako úplně poslední a on si šel stoupnout na stupínek nejvyšší!

 

Pepík vyhrál kategorii voříšek pes do 40cm

p1410215.jpg

 

Poté ještě přišlo soutěžení s našimi vlastními pejsky a užívání si příjemné atmosféry této akce. Na voříškiádě se nám i pejskům moc líbilo, musíme ocenit výbornou organizaci, vtřícný přístup pořadatelů, hezké zázemí, upravené prostředí cvičáku a chutné občerstvení. Tuto akci můžeme všem jenom doporučit, byl to úžasný den pro nás i naše pejsky.

 

Na závěr akce při vyhlašování zvláštních cen nás Pepík dojal znovu - stal se vítězem speciální ceny poroty! Pepík byl zkrátka hvězdou tohoto dne a pozornosti a obdivu lidí si užíval. Bohužel nový páníček se zde neukázal, ale snad příště...

 

Fotky z akce ZDE

Odkaz na pořádající ZKO ZDE

 

 


 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář