Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příběhy pejsků

Pro zobrazení příběhu pejska, stačí kliknout na obrázek

 

 

DORIAN 

img_1718.jpg

 

 

 

Míšánek

pa170046.jpg

 

 

 

Nuninka  

p9270079.jpg

 

 

 

 

Pralinka

p3120029.jpg

 

 

 

Barnabáš

p2130084.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Náš miláček

(Olga Černá, 12. 2. 2013 9:06)

Dobrý den. Tento týden 17.února tomu bude rok,co k nám byla přivezena jedna zubožená,zbídačená fenečka,zabavená z množírny.Chci napsat,jak jsem se k ní vlastně dostala. Zemřel mi pes(byl vzat z útulku a žil s námi 8 let) a tak jsem hledala náhradu,abych měla opět koho milovat. Rozhodla jsem se,že dám opět šanci opuštěnému nebo týranému pejskovi. Přes inzerát jsem se dostala k paní Rudolfové,která mi nabídla fenečku z množírny,která nutně potřebuje domov. Nebylo o čem váhat a tak jsme se dohodly,že mi ji přiveze.To,co jsem uviděla mi vzalo dech.Bylo to vystrašené,zubožené klubíčko chlupů s velkýma vyděšenýma očima. ...ale bylo moje,NAVŽDY.Je to naše Ambra.Neznala pohlazení(bála se i tohohle),neznala piškot. Když se dostala k jídlu:)stála nad ním a nevěla co má dělat,asi čekala se strachem,co se bude dít. Neuměla chodit ven na zahradu,na procházky....,neuměla si hrát. Půl roku trvalo,než jsme ji zbavili(i když zatím ne úplně)toho věčného strachu ze všeho. Dnes je to nádherný veselý pejsek,kterého všichni milujeme.Když se na ni s láskou dívám a pak si přečtu Vaše stránky,je mi hrozně úzko a ptám se:-)))JAK ZASTAVIT TOHLE ZVĚRSTVO???? Jak potrestat ty stvůry,které se na tom podílí?Člověk se cítí tak bezmocný...

Re: Náš miláček

(Přemek, 11. 6. 2013 9:32)

Zveřejňovat jejich jména a adresy a psát proti nim na FB. Já kdybych o někom takovém věděl, tak bych s nim udělal krátkej proces. Mám na FB plno přátel a peskařů a rozkřiklo by se to velmi rychle.

Re: Náš miláček

(Adéla Petrlíková, 10. 8. 2014 17:07)

Moc Vám děkuju za Ambru! Já jsem si vzala taky fenečku zachráněnou z množírny, ale měla jsem jí jen rok, pak umřela na srdíčko, měla hodně podlomený zdraví. Utěšuju se, že aspoň ke konci života viděla, že může být milována, a to nadmíru! Jsem z jejího odchodu velmi špatná, tolik mi toho dala a jak se zlepšovala! Škoda, opravdu velká škoda, moc mi chybí andílek můj. Věřím, že pomalu ale jistě tohle zvěrstvo zmizí! Lidi se musí informovata udávat tyhle šmejdy, co na tom tak nehorázně vydělávají!