Jdi na obsah Jdi na menu
 


nový domov - Jonáš

1. mail

Zdravím útulek Naděje pro čtyři packy,
konečně jsem se dostala na net, tak vám píšu. Jonášek je náš mazlíček, je šťastný za každé pohlazení. Je to prostě miláček a sluníčko, který nám zase rozzářil očka i úsměvy a hlavně zahřál srdíčka po ztrátě milovaného pejska. Fotka je pořízená hned po příjezdu z útulku do nového domova, kdy se Jonáškovi řeklo: "místo", a Jonášek si vybral mou postel :). Spinkáme takhle každou noc a sem tam i přes den. Jinak na chalupě je ve velké oblibě jak místních obyvatel, tak hlavně feneček. Chudák jim musí utíkat :). Na procházky na chalupě chodí bez vodítka. Ve městě ho máme radši na vodítku. Ale poslouchá a je to moc přítulný pejsek. Na víkend jedeme k sestře a synovcům, takže Jonášek pozná zbytek rodiny. Synovci se už nemohou dočkat. Tak pak pošlu zase mail, jak dopadl víkend :). Druhá fotka je pořízená na chalupě, kde má svůj pelíšek, na kterém velmi rád spinká a hraje si s uzlem :).
Moc za Jonáška děkujeme.

 

 

2. mail

Zdravím,
Jonášek je naprosto úžasný , zvládá naprosto všechno , když je mamka v práci, tak asi hajá v mé posteli, ale vůbec nic neudělá, nikde se nevyčurká ani nevykaká, takže naprosto slušný pejsek, ani moc nezlobí , pokud se hodně rozdovádí, tak začne kousat, ale stačí říct Jonášku a hned přestane a začne olizovat místo, kam kousal. Je pravda, že dneska mě kousl do prstu, ale v pohodě. Už byl i u našeho veterináře, který se s ním pomazlil a hned si ho oblíbil
Až budou další fotečky, tak určitě zase nějaké pošlu.
Jonášek jde akorát na procházku.

Pěkný zbytek víkendu

 

 

3. mail

Dobrý den,
tak dneska je to přesně měsíc, co je Jonášek u nás. Jak už jsem psala, je to miláček rodiny. Jonášek je největší oblíbenec našeho nejmenšího člena rodiny - 2letého synovce Lukáška, který se od něho nehne :). Jen když jde spinkat, tak Jonáška nechá, ale jinak s ním leží po celé hodiny nebo s ním chodí na vycházky :)
Jonášek je zlatý, akorát včera překousal vodítko :)
Chtěla jsem se zeptat, kdy vám mám dovézt ty kšíry a balónek.
Až stáhnu fotky do pc, tak vám zase nějakou pošlu :).

mějte se fajn
s pozdravem
Maloňová

 

 

4. mail

Zdravím celý útulek :)
tak posíláme po dlouhé době nějaké fotečky Jonáška. Jak už jsem kolikrát psala, je to miláček rodiny. Nedávno od sestry dostal reflexní vestu, se kterou chodí na procházky. Jinak se má moc dobře :). Má velký apetit a zbaští skoro všechno, co narazí. Na chaloupce hlídá a štěká na každého kolemjdoucího :). Posílám Vám fotečky z procházek, kdy bylo aportování. Pak je tam nějaká fotečka ze siesty po procházce na gauči a jak sedí na židli a v autě :).
Asi to pošlu na vícekrát, aby Vám to vůbec došlo :).

Tak se zatím mějte.

 

 

více fotek se Vám ukáže po kliknutí na ZDE

268627_188354644553328_100001363824800_463057_260434_n.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jonášek

(Olga, 2. 11. 2011 8:13)

pěkný pejsek a pěkné fotky