Jdi na obsah Jdi na menu
 


nový domov - Kvído a Glorie

1. mail

 Dobrý den,

v příloze posílám fotky Kvida a Glorie, které máme od vás z útulku. Bydlíme v rodinném domku s velkou zahradou, takže v létě budou moc kočky běhat i venku. Kvido už pomalu chodí ven, zatím jenom na vodítku. Je velice bystrý a společenský. Nožičku má už v pořádku. Glorii jsme ale přejmenovali na Čertici, protože je to takový malý černý čertíček. Průjem už nemá, začíná přibírat a stává se z ní krásná černá kočička.
Jsme moc rádi, že je máme, my máme ještě ročního kocoura a kočičku a 2 psi. Všichni se bez problému shodnou, naši psi jsou takové malé chůvy všech ostatních. Děti jsou také nadšené, že mají nové kočky.
Ještě jednou za ně moc děkujeme a s pozdravem

Věra Malánová s rodinou

 

2. mail

Dobrý den,

Kvidovi a Čertici se daří dobře. Jsou oba v pořádku.Kvido se naučil chytat myši, ještěrky a krtky. Je to mazlivej a věrnej kocour.
Čertice se už zbavila průjmů,ale veterinář nám doporučil ještě s tou kastrací počkat, protože je stále maličká. Takže má nasazenou antikoncepci. Oba krásně slyší na jméno a jsou pořád okolo nás. Děti jsou z nich nadšený. Až udělám nové fotky, tak Vám je zase pošlu jak rostou.
Zdravím
Věra Malánová s rodinou

 

 

více fotek se Vám ukáže po kliknutí na obrázek

Kocourek Kvído k nám přišel se spřeráženou nožičkou, kočička Glorie byla přijata v neuvěřitelně zanedbaném stavu spolu se sovjí sestřičkou, která i přes okamžitou pomoc veterináře svůj boj po několika dnech prohrála. jejich noví páníčci navštěvují stejnou veterinu jako my a tam se spolu setkali...

 

p1000919.jpg

 

p1010019.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář